bedeling

Voedselbedeling StroboertjeOnze voedselbank is een privéonderneming die zich inzet voor minderbedeelden en zij die met problemen kampen.

Ons voedsel komt van verscheiden grootwarenhuizen in en rondom Antwerpen waar wij contractuele afspraken hebben om deze dagelijks op te halen met onze bestelwagen, alsook is er steun voedsel van de EU.


Eens in het depot aangekomen worden de goederen gecontroleerd en gesorteerd en vervolgens bedeeld aan de benodigde door ons team van vrijwilligers.

Wenst u gebruik te maken van de voedselbank dan moet je u echter registreren, dit kan op elke werkdag in de voormiddag (9u tot 12u) en dit op de Bredabaan 531 2170 Merksem. Gelieve eerst te registreren alvorens het aanschuiven voor een voedselpakket, tijdens de bedeling wordt er niet ingeschreven, zodoende is het zinloos zonder registratie aan te schuiven. Uw lidkaart is geldig gedurende 1 jaar, in uitzonderlijke omstandigheden kan dit 1,3 of 6 maanden zijn, wijzigingen in uw persoonlijke situatie binnen deze periode onmiddelijk melden AUB.

Wat hebt u nodig bij de inschrijving: één geldig paspoort of identiteitskaart

                                                         Samenstelling van gezin 

                                                         Als politiek vluchteling, document FEDASIL